Dödsbo bortforsling

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på +46 101 615 115 eller skicka mail till info@drott24.se

Varför välja drott?

Vad ingår i vår Dödsbo bortforsling?

Med många års erfarenhet inom branschen, vi garanterar trygghet och kvalitet vid bortforsling av ditt dödsbo. Vi samarbetar aktivt med ett antal olika uppköpare av dödsbo som hjälper dig med värdering och tömning av föremål och antikviteter i dödsbo. Vi gör det enkelt!

Vi går går igenom behovet av bortforslingen av dödsboet för att vi ska få en uppfattning av omfattningen på bortforslingen. Vi arbetar dagligen med bortforsling, värdering och uppköp av värdesaker i ett dödsbo. Med ett brett kontaktnät samarbetar vi med etablerade kontakter som gör försäljningen till oss snabb och smidig. 

Vi sammanställer ert behov och omfattningen på bortforslingen av dödsboet och ger er därefter en offert på arbetet. 

Vid dödsbo bortforsling tar vi bort allt gods från bostaden. Det som inte skall säljas till oss eller behållas ser vi till att återvinna på en sopcentral. Vid sortering följer vi återvinnings-regler för att värna om vår gemensamma miljö.

Våra serviceområden

Så fungerar vår Dödsbo bortforsling

1.FÖRSTA KONTAKT
Vi börjar med ett kort samtal där vi går igenom era behov.

2. OFFERT
Efter samtalet samlar vi all information som vi har fått och sammanställer i en offert.

3. GODKÄNNANDE
Efter godkänd offert bokar vi in ett möte där vi kan påbörja vårt arbete. 
 
4. UTFÖRANDE

Vi utför arbetet utifrån vad som är bestämt i offerten.

5. AVSLUT
Vi avslutar arbetet och gör en extra koll på att vi har uppfyllt alla era önskemål och krav.

Varför anlita drott24?

Drott24 är din personliga leverantör av tjänster inom dödsbo bortforsling. Vi hjälper kunder över hela Sverige tack vare våra lokalkontor. Vi värderar det personliga mötet och alltid genomföra det bästa resultatet för våra kunder.

När du anlitar oss för dödsbo bortforsling kan du känna dig trygg med en erfaren och pålitlig partner som genomför uppdraget på utsatt dag och tid. Vill du veta mer om vår tjänst med dödsbo bortforsling? Boka enkelt på knappen nedan för att komma igång.

trygg Dödsbo bortforsling med drott24

DE BÄSTA VILLKOREN

Vår anställda personal har lång erfarenhet och goda villkor hos oss på Drott24.

PERSONLIGT STARTMÖTE

Vid vårt personliga möte går vi igenom uppdraget tillsammans och vad samt när vi skall genomföra det.

GENOMFÖRANDE

Vi genomför dödsbo bortforslingen på utsatt dag och tid som vi kommit överens om.

NÖJD KUND!

När vi väl är klara hoppas vi du är nöjd med oss och vår tjänst och kommer tillbaka nästa gång!

Kostnadsfri offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri offert. Dödsbo Stockholm – Dödsbo i hela Sverige – Köper dödsbo – Dödsbo tömning – Dödsbo bortforsling – Dödsbo köpes – Sälja dödsbo – Tömma dödsbo – Tömma dödsbo Stockholm – Tömning av dödsbo pris -Dödsbostädning – Dödsbotömning – Dödsbovärdering.

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert

Så fungerar vår Fönsterputsning

Vi på Drott24 tycker det är en självklarhet att ert företag skall ha skinande rena fönster. Vår fönsterputsning erbjuds till företag i Stockholm/Mälardalen och hela Mellansverige tack vare våra lokalkontor. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser men med samma skinande resultat. 

Vi hjälper till med alla typer av fönster vare sig det är inomhus/utomhus eller på högre höjder (vi innehar certifikat för höghöjdsstädning/fönstertvätt). Vår personal gör alltid sitt yttersta för att ni som kund skall vara nöjd och finns på plats på utsatt tid och dag. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert på knappen nedan.