Flyttservice

Vi sköter din bohagsflytt med skräddarsydda tjänster till bra priser.

JUST NU!
499kr / h

Beställ flyttstäd och få 10% rabatt

Vad ingår i vår Flyttservice?

Vi fixar flytten och Ert bohag är naturligtvis fullt försäkrat i våra händer!  Med oss ingår ansvarsförsäkring, försäkring enligt Bohag 2010 samt transport.

 • Ansvarsförsäkring och försäkring enligt Bohag 2010.
 • Lastbilstransport från dörr till dörr.
 • Lån av flyttlådor. Vi levererar lådorna till dig i god tid före ditt flyttdatum, efter överenskommelse, samt hämtar upp dem när de är uppackade. Utöver vanliga flyttlådor erbjuder vi även speciallådor för kristallkronor och liknande samt garderobslådor där kläderna transporteras hängande på sina galgar.
 • Lättare nedmontering av till exempel lampor, mindre hyllor, soffa och liknande.
 • Skydd av möbler under transport i form av filtar och spännband samt överdrag till sängar och soffor.
 • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan biyta samt bär in det på motsvarande sätt på din nya adress.
 • När du väljer att boka Flytthjälp utan packning ansvarar du för att allt är packat och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen.

Vi erbjuder packningshjälp om du flyttar inom eller mellan Stockholm, Göteborg eller Malmö med omnejd. När du bokar Packning i tillägg till din flytt tar vi fullt ansvar för att dina saker är tryggt och säkert packade och står ansvariga om en eventuell skada uppstår på det packade under flytten.

I packning ingår:

 • Allt material som behövs som flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och liknande.
 • Specialutbildad personal som utför packningen korrekt och säkert.

Hos oss ingår alltid lån av flyttkartonger som du kan ha 2 veckor innan och efter utförande datum av flytten. Kartongerna går att hämta ut eller få utkörda till dig. Kontakta oss så hjälper vi dig i hela landet med er bostadsflytt eller kontorsflytt! 

 • I samband med din flytt kan vi även hjälpa dig med Återvinning av de saker som du inte längre har användning för.

  I återvinning ingår:

  • Hämtning av det du önskar bli av med.
  • Transport av övrigt till återvinningscentral.
  • För farligt avfall som färgrester, kemikalier och liknande hänvisar vi dig direkt till din lokala återvinningscentral och ditt närmaste apotek tar gärna emot utgångna mediciner.
  • Vid Återvinning beräknas pris per kubikmeter. Tjänsten Återvinning är inte RUT-berättigad.

priser

Paketpris 1

Passar dig som bor på upp till 40 m2.
(total tidsåtgång ca 4 timmar)
Från 2380:-

Paketpris 2

Passar dig som bor på upp till 50 m2.
(total tidsåtgång ca 5 timmar)
Från 2975:-

Paketpris 3

Passar dig som bor på upp till 60 m2.
(total tidsåtgång ca 6 timmar)
Från 3570:-

Paketpris 4

Passar dig som bor på upp till 70 m2.
(total tidsåtgång ca 6,5 timmar)
Från 3867:-

Paketpris 5

Passar dig som bor på upp till 80 m2.
(total tidsåtgång ca 7 timmar)
Från 4165:-

Paketpris 6

Passar dig som bor på upp till 90-100 m2.
(total tidsåtgång ca 7,5 timmar)
Från 4462:-

Så fungerar vår flyttservice

Är det dags att flytta? låt oss på Drott24 hjälpa dig med din flytt av möbler och bohag så ni kan fokusera på det som är roligt istället, alltså det nya hemmet! 

Vi hjälper privatpersoner i hela Stockholm/Mellansverige tack vare våra lokalkontor. Vår personal finns på plats på utsatt tid och dag för att genomföra flytten med ett leende på läpparna. Vi har kollektivavtal och ansvarsförsäkring ifall olyckan skulle vara framme, vilket ger er som kund en trygghet i ert bohag. 

Utöver flytt av möbler, har vi även tilläggstjänster som lån av flyttkartonger, flyttstädning och annat runtikring som kan vara aktuellt i samband med er flytt. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!

Varför anlita drott24?

Drott24 är din personliga leverantör av flyttjänster. Vi utgår från Stockholm & Mellansverige tack vare våra lokalkontor. Vi värderar det personliga mötet och alltid genomföra det bästa resultatet för våra kunder.

När du anlitar oss för flytthjälp kan du känna dig trygg med en erfaren och pålitlig partner som genomför uppdraget på utsatt dag och tid. Vill du veta mer om vår tjänst med flytthjälp? Boka enkelt på knappen nedan för att komma igång.

Vanliga frågor

Ifall du inte bokat packning av oss skall hela ditt bohag vara nedpackat och redo i kartonger och möbler lättillgängliga att bäras ut på flyttdagen. Om du önskar boka till tjänsten packning kontakta oss i samband med din bokning så hjälper vi dig på Drott24 även med detta.

I din flytt ingår lättare nedmontering. Vi kan t.ex. skruva ner lampor, soffa, säng eller enklare hyllor för att kunna bära ut den. Har du många saker som ska monteras ner kan vi boka på en montör som hjälper till. Exempelvis garderobs system som till Ikeas PAX ingår inte i lättare nedmontering.

Vi kan hjälpa dig flytta i hela Sverige och även utanför Sverige vid önskemål. Offerten vi tar fram anpassas efter flyttstorleken och sträckan för att köra ditt bohag.

Vi erbjuder inte flyttlådor inkluderat i priset men vi kan både sälja flyttlådor till dig eller låna ut till en summa. Kontakta oss gällande detta så tar vi fram den lösning som passar dig. Både för små som stora flyttlådor.

Ditt bohag är försäkrat under hela flytten med oss. Detta för att du skall känna dig trygg ifall olyckan är framme. Har du fler frågor kring försäkringen kontakta gärna oss.

Trygg flyttfirma med Drott24

DE BÄSTA VILLKOREN

Egen anställd personal med bra villkor och lång erfarenhet från branschen.

PERSONLIGT STARTMÖTE

Vid vårt personliga möte går vi igenom uppdraget tillsammans och vad samt när vi skall genomföra det.

FÖRSÄKRING INGÅR

Om olyckan är framme har vi ansvarsförsäkring som täcker ditt bohag under vårt arbetet tillsammans.

NÖJD KUND

Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund skall bli nöjd med vårt arbete och vilja anlita oss nästa gång en flytt eller städning skall ske.

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert