HEMSTÄDNING

Teckna ett av våra städpaket idag och ta del av vårt hösterbjudande där du får en Miele dammsugare.

Varför välja Drott?

  • Utbildad personal med kollektivavtal
  • Våra miljömärkta städmedel ingår
  • Försäkring utan bindningstid
  • 100% nöjd kund-garanti
  • Personlig service

50% av arbetskostnaden är avdragsgillt

En härlig känsla i hemmet

Våra hemstädnings paket

Tänk dig känslan av att komma hem till ett fräscht och fint hem – alldeles nystädat! Inga dammråttor i hörnen. Rent och väldoftande, skinande rent i kök och badrum.

Hemstädning varje vecka

Pris 225:- per timme

inkl moms/RUT avdraget

3h/städtillfälle – 675 kr
4h/städtillfälle – 900 kr
5h/städtillfälle – 1125 kr
6h/städtillfälle – 1350 kr

Hemstädning varannan vecka

Pris 235:- per timme

inkl moms/RUT avdraget

3h/städtillfälle – 705 kr
4h/städtillfälle – 940 kr
5h/städtillfälle – 1175 kr
6h/städtillfälle – 1410 kr

Hemstädning var fjärde vecka

Pris 300:- per timme

inkl moms/RUT avdraget

3h/städtillfälle – 900 kr
4h/städtillfälle – 1200 kr
5h/städtillfälle – 1500 kr
6h/städtillfälle – 1800 kr
Step 1 of 6

Kom igång med hemstädningen

För bästa service börjar vi alltid med ett kostnadsfritt startmöte för att anpassa hemstädningen efter dina behov.

från 200 kr/h med RUT-avdrag

Anlita oss för hemstädning

Drott24 är en helhetsleverantör av servicetjänster.

Ibland kan det ha kört ihop sig totalt på hemmafronten och städningen kan ha blivit negligerad alldeles för länge. Då kan du anlita oss för hemstädning.

I vår tjänst ingår det en rejäl hemstädning där vi städar ditt hem från golv till tak, du kan få köket skrubbat och fönsterna putsade och badrummet skrubbat så det glänser.

Vi hjälper dig helt enkelt att få ordning på torpet igen. Behöver du sedan hjälp med regelbundet underhåll kan du skaffa ett abonnemang där vi tar hand om hemstädningen på regelbundet schema.

Teckna ett städ abonnemang idag och få en Miele dammsugare

Powerline dammsugare kommer med en kraftfull motor och är marknadens bästa system för luftfiltrering och mängder av andra egenskaper för bekväm användning och effektiv rengöring.

✓ Kraftfull sugeffekt
✓ Fungerar bra på djurhår
✓ Turbomunstycke ingår
✓ HyClean-dammuppsamling
✓ Indikator för både påsbyte och överhettning

Värde: 3500 kr

Drott24

Varför anlita drott24?

Drott är en städfirma i Stockholm och din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder all form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors- och byggstädning.

Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. För att göra det enkelt för dig som kund så erbjuder vi både löpande städabonnemang så som regelbunden hemstädning och städning för enskilda tillfällen så som flyttstädning.

De bästa villkoren

Alla anställda har kollektivavtal, pensionsavsättningar och andra förmåner.

Personligt startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Städmedel ingår

Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

Din städning kan börja!

Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra rut-tjänster.

FAQ

Vanliga frågor om vår hemstädning

Vi har samlat de vanligaste frågorna om veckostädning vi får och svaren här. Om du trots allt inte hittar svaret på din fråga är vi aldrig längre än ett telefonsamtal eller mail bort.

Hemstädning

När man kommer hem från arbete, studier och vardagens alla måsten är det inte många som vill ta tag i hemstädning också. De flesta av oss vill bara slappna av och umgås med familjen. Låt oss hjälpa dig. Vi frigör tid, kraft och energi som du kan lägga på det du vill och ser till att ditt hem är rent, väldoftande och så pass rogivande det bara kan bli. Vår personal i Stockholm är otroligt kompetent och förstår att den tid vi spenderar hos dig är värdefull, därför arbetar vi för att vara snabba, serviceorienterade och se till att du känner dig trygg med att alltid få ett bra resultat.

När du väljer att anlita oss för din hemstädning i Stockholm rekommenderar vi en grundlig uppstartsstädning, detta då ni verkligen ser vilken stor skillnad det gör för er trivsel, men det gör det även enklare att sköta det vardagliga underhållet. När du väl testat oss kommer du inte kunna vara utan vår service. Därför erbjuder vi olika typer av abonnemang på hemstädning! Dessa abonnemang ger ett lägre pris än om du endast anlitar oss för ett enda tillfälle. Självklart håller vi våra tjänster så flexibla som möjligt, detta innebär att du så klart kan bygga på med andra tjänster och med extra timmar om så önskas

Vi erbjuder professionell hemservice till privatpersoner och arbetsgivare i Stockholm med omnejd. Självklart utför vi RUT-avdrag för hushållsnära tjänster direkt på fakturan.