JOBBANSÖKAN

Nedan finner du aktuella jobb hos oss. Finns inga aktuella tjänster tar vi mer än gärna emot spontanansökningar då vi i takt med att företaget växer och är på ständig jakt efter nya duktiga medarbetare. Kanske är du just den vi söker?

Vi erbjuder dig!

 • Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
 • Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
 • En tillsvidareanställning på deltid eller heltid
 • Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
 • Härliga kollegor från hela världen

Arbeta på Ordermottagningen

Har du ett sinne för ordning och reda?

Då kan du vara den vi söker. Vi behöver förstärka vår administration på ordermottagningen.

Din arbetsplats är på vårt huvudkontor, beläget i Kungens Kurva. I rollen som ordermottagare är det din uppgift att ta emot nya kundorder, hantera kunduppdrag, planera in kundarbeten och planera in resurser. Då vi är ett litet gäng på kontoret kan vi även ibland behöva stöttning med andra uppgifter av dig.

Vi har kollektivavtal.

Du behärskar svenska i tal och skrift, har god datavana, erfarenhet från administrativt arbete på kontor samt har B-körkort. Har du erfarenhet från vår bransch är det särskilt meriterande. Du är välkommen med en ansökan till jobbansokan@drott24.se.

Skriv ett personligt brev, bifoga ditt CV, bild samt dina löneanspråk.

Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Sofia Busakova via e-post sofia@drott24.se.

Arbeta som säljare

Har du ett sinne för ordning och reda? Då kan du vara den vi söker.

Vi behöver förstärka vår personalstyrka på ordermottagningen. Din arbetsplats är på vårt huvudkontor, beläget i Kungens Kurva. I rollen som ordermottagare är det din uppgift att ta emot nya kundorder, hantera kunduppdrag, planera in kundarbeten och planera in resurser. Då vi är ett litet gäng på kontoret kan vi även ibland behöva stöttning med andra uppgifter av dig.

Vi har kollektivavtal.

Du behärskar svenska i tal och skrift, har god datavana, erfarenhet från administrativt arbete på kontor samt har B-körkort. Har du erfarenhet från vår bransch är det särskilt meriterande.

Du är välkommen med en ansökan till jobbansokan@drott24.se. Skriv ett personligt brev, bifoga ditt CV samt dina löneanspråk.

Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Sami Saidzei via e-post sami@drott24.se.

Arbeta som städare & städledare

DROTT24 söker nu kollegor inom Hemstädning i STOCKHOLM! Vi har lediga positioner i HELA STOCKOLM. Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service och kvalité!

Hemstädning i världsklass i privata hem. Som Städare på DROTT24 har du en viktig roll – att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag- fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via DROTT24 mobilapp. På DROTT24 är våra värdeord Kunnig, Engagemang, Nytänkande och Stort Hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet – för dig som anställd och för våra kunder. På DROTT är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som:

 • Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem
 • Har körkort B (egen bil meriterande)
 • Drivs av kvalitet och nöjda kunder
 • Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning
 • Är noggrann och punktlig
 • Har en positiv attityd
 • Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska

Vi erbjuder dig:

 • En tillsvidareanställning på deltid eller heltid
 • Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
 • Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
 • Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
 • Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu! Jobbansokan@drott24.se

Drott24

Varför anlita drott24?

Drott är en städfirma i Stockholm och din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder all form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors- och byggstädning.

Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. För att göra det enkelt för dig som kund så erbjuder vi både löpande städabonnemang så som regelbunden hemstädning och städning för enskilda tillfällen så som flyttstädning.

De bästa villkoren

Alla anställda har kollektivavtal, pensionsavsättningar och andra förmåner.

Personligt startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Städmedel ingår

Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

Din städning kan börja!

Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra rut-tjänster.

Spontanansökan