Jobbansökan

  • Alla våra rut-tjänster ingår
  • Utbildad personal och egen kontaktperson
  • Med försäkring, utan bindningstid

FÖRSTÄRKNING TILL DROTT24 OCH VÅR ORDERMOTTAGNING

Har du ett sinne för ordning och reda.

Då kan du vara den vi söker.
Vi behöver förstärka vår administration på ordermottagningen.
Din arbetsplats är på vårt huvudkontor, beläget i Kungens Kurva. I rollen som ordermottagare är det din uppgift att ta emot nya kundorder, hantera kunduppdrag, planera in kundarbeten och planera in resurser. Då vi är ett litet gäng på kontoret har vi även ibland att stötta med andra uppgifter.

Vi har kollektivavtal.
Du behärskar svenska i tal och skrift, har god datavana, erfarenhet från administrativt
arbete på kontor samt har B-körkort. Har du erfarenhet från vår bransch är det särskilt meriterande.
Du är välkommen med en ansökan till jobbansokan@drott24.se. Skriv ett personligt brev, bifoga ditt CV samt dina löneanspråk.

Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Göran Hjortman via e-post goran@drott24.se.

FÖRSTÄRKNING TILL DROTT24 OCH VÅRAT SÄLJ

Har du ett sinne för ordning och reda? Då kan du vara den vi söker.Vi behöver förstärka vår administration på ordermottagningen.Din arbetsplats är på vårt huvudkontor, beläget i Kungens Kurva. I rollen som ordermottagare är det din uppgift att ta emot nya kundorder, hantera kunduppdrag, planera in kundarbeten och planera in resurser. Då vi är ett litet gäng på kontoret har vi även ibland att stötta med andra uppgifter. Vi har kollektivavtal.

Du behärskar svenska i tal och skrift, har god datavana, erfarenhet från administrativt arbete på kontor samt har B-körkort. Har du erfarenhet från vår bransch är det särskilt meriterande. Du är välkommen med en ansökan till jobbansokan@drott24.se. Skriv ett personligt brev, bifoga ditt CV samt dina löneanspråk. Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Göran Hjortman via e-post goran@drott24.se.