Butiksstädning – Boka direkt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på 08-12002100 eller skicka mail till info@drott24.se.

Varför välja Drott?

  • Utbildad personal med kollektivavtal
  • Våra miljömärkta städmedel ingår
  • Försäkring utan bindningstid
  • 100% nöjd kund-garanti
  • Personlig service

​Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på 08-12002100 eller skicka mail till info@drott24.se.

8 + 8 =

Så fungerar vår Butiksstädning

Vi utför all slags städning i butiker. Vi arbetar hos små, mellanstora och stora matbutiker alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg. Alla kunder har olika behov av butiksstäd och vi anpassar oss efter de önskemål som finns. Den breda erfarenheten och kunskapen om butiksstäd kommer från många års behandling av butiksgolv, noggrann städning av kanter och andra platser som lätt missas och en nära relation till kundens behov. Då butikerna handlar med matvaror, färskvaror så är hygien och noggrannhet de viktigaste aspekterna av vårt engagemang. En ren och fräsch butik med fina golv är vårt mål, varje dag.

Detta ingår i Drotts Storstädning

En ren och fräsch butik ger kunderna ett bra intryck, vilket är bra för affärerna. Låt Drott 24 AB sköta städningen av butikslokalerna, så kan personalen fokusera på verksamheten istället. Bland våra kunder finns både stora och små butiker.

Så här går det till

Många av våra butikskunder uppskattar vårt grundprogram för butiker (se längre ner). Men vi anpassar oss alltid till kundernas önskemål och behov. Och vi lämnar gärna även förslag på golvvård (behandling), fönsterputsning och annat för att hålla era lokaler fina och fräscha.

Trevlig och tillmötesgående personal

Vår personal följer noggranna städinstruktioner och checklistor. För livsmedelsbutiker höjer vi ribban för med tanke på de strängare kraven som gäller för dem. Vi är flexibla och anpassar naturligtvis vårt städarbete efter butikens öppettider.

All vår personal genomgår utbildning i metoder, hygien och miljötänk. De är fullt försäkrade med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring.

Samla allt under ett tak hos Drott 24 AB

Vi kan även hjälpa till med andra tjänster som putsnings-abonnemang för era skyltfönster, entrémattor, växter, kaffemaskiner, kalla drycker med mera.

Att samla flera tjänster under under ett tak hos Drott 24 AB gör det enklare för dig som kund. Istället för flera kundkontakter och fakturor får du en kundkontakt och allt samlat på en faktura. Ring eller maila oss så kontaktar vi dig snarast.

Flexibilitet

Vi har personal som vet att städning i butik skiljer sig från annan städning. Det gäller bl.a. att vara snabb, noggrann och flexibel med tanke på de många leveranser och omflyttningar som sker i butiken på daglig basis.

Tidspassning

När butiken öppnar skall i regel all städning på butiksgolvet vara färdigt och lämnas rent och välkomnade till butikskunderna. Vi är väldigt duktiga och snabba med backup personal om den ordinarie personalen skulle vara sjuk.

Erfarenhet

Vi känner väl till de mest kritiska områdena i butiken vad gäller smutsansamlingar och lättmissade ytor, ställen som myndigheterna gärna lägger märke till.

Drott24

Varför anlita drott24?

Drott är en städfirma i Stockholm och din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder all form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors- och byggstädning.

Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. För att göra det enkelt för dig som kund så erbjuder vi både löpande städabonnemang så som regelbunden hemstädning och städning för enskilda tillfällen så som flyttstädning.

De bästa villkoren

Alla anställda har kollektivavtal, pensionsavsättningar och andra förmåner.

Personligt startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Städmedel ingår

Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

Din städning kan börja!

Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra rut-tjänster.

Få ett kungligt skinnande hem!

Få en prisuppskattning.