Fönsterputsning

Vid fler än 10st fönster begär en separat offert.

  • Utbildad personal med kollektivavtal.
  • 100% nöjd kund garanti.
  • Alltid miljömärkta städmedel.
  • Ansvarsförsäkring.

Fönsterputs – Vill du få en offert från oss?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Intresseanmalän

Typ A
Typ B
Typ C
Typ D
Typ E
Typ F
Typ G
Typ H
Typ I
Typ J
Typ K
Typ L
Typ M
Typ N
Typ O

Sammanfattning

Totalpris

Beställare

Adress

Vad söker du hjälp med?

Vill du ha hjälp med något som inte finns angivet? Vi gör mer eller mindre allt inom städning – saneringar, fönsterputsning, kontorsstädning, visningsstädning, lagerstädning, erbjuder flyttservice med tillhörande flyttstädning mm. Välkommen att höra av er för mer information och en offert!

Företagsstädning Stockholm

Drott24 erbjuder städtjänster till företag i Stockholm med omnejd. Vi hjälper till med mer eller mindre allt ett företag kan tänkas efterfråga i städväg och erbjuder förmånliga och flexibla avtal baserade på de behov och önskemål ni kan tänkas ha. För oss är det viktigt att ni känner er nöjda och vi försöker att alltid vara så tillmötesgående som möjligt, vi förstår att alla företag och personer är olika.

Fönsterputsning företag

Som företag är det extra viktigt att alltid ge ett bra intryck då potentiella kunder besöker er arbetsplats. Ett enkelt sätt att göra det är genom att se till att det alltid är rent och fint, framför allt genom att se till att era fönster alltid är skinande rena. Det höjer helhetsintrycket och släpper in mer ljus!

Offert inom 60 minuter