Fönsterputsning – Boka direkt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på 08-12002100 eller skicka mail till info@drott24.se.

Varför välja Drott?

 • Utbildad personal med kollektivavtal
 • Våra miljömärkta städmedel ingår
 • Försäkring utan bindningstid
 • 100% nöjd kund-garanti
 • Personlig service

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på 08-12002100 eller skicka mail till info@drott24.se.

Intresseanmälan

  Typ A
  Typ B
  Typ C
  Typ D
  Typ E
  Typ F
  Typ G
  Typ H
  Typ I
  Typ J
  Typ K
  Typ L
  Typ M
  Typ N
  Typ O

  Sammanfattning

  Totalpris

  Beställare

  Adress


  Så fungerar vår fönsterputsning

  Vi tycker det är svårslaget med rena och snygga fönster när solen tittar fram, därför erbjuder vi på Stockholms.  Drott24 professionell fönsterputs. Schyssta priser gör att så många som möjligt kan ta del av våra tjänster. Vi är specialiserade på rengöring av olika slag och därmed också fönsterrengöring. Företag och privatpersoner kan ta del av vår service oberoende av hur många fönster som finns. Det går snabbt och enkelt att anlita oss och garantin är alltid ett skinande resultat.

  Vi har fönsterputsning till företag och entreprenörer till rimliga priser som gynnar alla inblandade. För att resultatet ska bli optimalt tar vi fram ett anpassat upplägg som fungerar vare sig tjänsterna är långvariga eller kortvariga. Vi putsar från insidan och ut för att ta bort alla smuts. Beroende på vart fönstren finns placerade behöver vi ta del av betydelsefull information så att även de som finns placerade vid krångliga förhållanden ger fin utsikt. Låga eller höga höjder är inga problem så länge vi är medvetna om förutsättningarna redan från början.

  Detta ingår i Drotts Fönsterputsning

  Som företag är det extra viktigt att alltid ge ett bra intryck då potentiella kunder besöker er arbetsplats. Ett enkelt sätt att göra det är genom att se till att det alltid är rent och fint, framför allt genom att se till att era fönster alltid är skinande rena. Det höjer helhetsintrycket och släpper in mer ljus!

  Boka fönsterputsning till ditt företag!

  Fönsterputsning för privatpersoner och företag

  Vi erbjuder fönsterputsning till dig som privatperson eller företag till rimliga priser, men alltid med samma glänsande resultat. Tillsammans kommer vi fram till en plan som passar er vare sig våra tjänster såväl är långvariga som kortvariga. Vi putsar från insidan samt utsidan och medtar självklart de verktyg som behövs för att maximera rena fönster och glas.

  Beroende på vart vi ska putsa fönsterna anpassar vi arbetet för att komma åt så bra som möjligt på alla ställen. Vi tar oss an såväl låga som höga höjder och ingen smuts är för svår att hantera. Våra medarbetare på Stockholms. Drott 24  putsar fönster hemma hos dig som privatperson för att underlätta i vardagen, eller på företaget där vi snyggar till såväl kontorsfönster, skyltfönster, dörrar och glasväggar. Vi skrubbar glasen för era anställda och kunder med snygga resultat för en stilren arbetsplats och ett imponerande intryck.

  Vad samlas på fönstren?

  Smuts som samlas på fönstren kan vara damm, fingeravtryck, fläckar, salt, snö och grus bland annat, men när vi varit där är allt borta igen. Med skinande fönster bidrar man till en renare känsla i fastigheten. Alla kan behöva fönsterputs vare sig det är hemma eller på jobbet. Vi underlättar städningen av hela fastigheten bara genom att rengöra fönstren och garanterar kundnöjdhet.

  Tilägg till fönsterputsning

  Vi kan också hjälpa till med

  • Storstädning
  • Invändig ugnsrengöring
  • Invändig rengöring av kylskåp och frys
  • Invändig rengöring av köksskåp och lådor
  • Balkong- och garagestädning
  • Putsning av kristallkrona
  • Putsning av mässing eller silver
  • Skinnvård av soffor
  • Strykning

  Kontakta oss på 08-1200 2100 eller info@drott24.se om du önskar göra tillägg i din bokning

  Drott24

  Varför anlita drott24?

  Drott är en städfirma i Stockholm och din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder all form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors- och byggstädning.

  Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. För att göra det enkelt för dig som kund så erbjuder vi både löpande städabonnemang så som regelbunden hemstädning och städning för enskilda tillfällen så som flyttstädning.

  De bästa villkoren

  Alla anställda har kollektivavtal, pensionsavsättningar och andra förmåner.

  Personligt startmöte

  Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

  Städmedel ingår

  Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

  Din städning kan börja!

  Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra rut-tjänster.

  Få en kostnadsfri konsultation

  Få en prisuppskattning.