Kontorsstädning Stockholm

Skicka efter offert

Kontorsstädning på dina villkor

Ett av våra mål är att du som kund ska få bästa möjliga bemötande och känna dig så nöjd som möjligt med oss. Därför erbjuder vi stora möjligheter till att skräddarsy din kontorsstädning helt efter dina behov. Vi förstår att för många företag finns det speciella behov som kanske inte täcks till 100% av ett helt vanligt avtal för kontorsstädning. Hör av er så berättar vi mer.

Kontorsstädning Stockholm

Det är lätt att glömma att ett kontor inte bara är företagets ansikte utåt, utan även den plats där de anställda spenderar en av de största delarna av sin dag på. Förutom att ett stökigt och smutsigt kontor inte ser bra ut, så är det lätt att vantrivas och dessutom bli sjuk om arbetsplatsen är ohygienisk eller väldigt dammig. Vissa personer är dessutom lite mer känsliga, det kan vara p.g.a allergier, men också p.g.a lite sämre immunförsvar. Att investera i att hålla kontoret och lokalerna rena är med andra ord en investering, både i personalens trivsel och hälsa, men det gör även att du som arbetsgivare slipper onödiga sjukdomsfall. Kontorsstädning hjälper dig att se till att alla har en trevlig och ren miljö att vistas i.

Våra tjänster för kontorsstädning är för det mesta heltäckande, men har ni specifika önskemål eller behov går de självklart att skräddarsy för att du ska få ett så optimalt paket som möjligt. Har du t ex en verksamhet som smutsar ner lite mer och kan behöva en mer omfattande kontorsstädning, så kan det vara en god idé att ha fönsterputsning i paketet på rullande schema. Detta diskuterar vi tillsammans.

Vi finns tillgängliga med kontorsstädning för företag i Stockholm med omnejd och vi hjälper alla företag oberoende av storlek och behov. Vi utför självfallet också allergistädning om behovet finns.

Kontakta oss antingen per telefon eller via kontaktformuläret så ordnar vi en offert till er på ett paket på kontorsstädning. Vi ser framemot att höra av er!

Offert inom 60 minuter