Löneförmån för företag i Stockholm

  • Utbildad personal med kollektivavtal.
  • 100% nöjd kund garanti.
  • Alltid miljömärkta städmedel.
  • Ansvarsförsäkring.

​​Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på  08-12002100

9 + 12 =

För Företag

Städning som löneförmån

FÖRDELAR MED STÄDNING SOM LÖNEFÖRMÅN

Mår medarbetarna bra mår oftast företaget bra. Med städning som löneförmån för de anställda blir vardagen enklare. De som erbjuds städning kan prioritera sitt välmående framför alla måsten och skapa sig en bra balans i vardagen. Det påverkar även jobbet i en positiv riktning, det vill vi lova. Som arbetsgivare får du dessutom en konkurrensfördel att erbjuda eftertraktad personal städhjälp.

VAD KOSTAR STÄDHJÄLP SOM LÖNEFÖRMÅN?

För varje medarbetare som får städning i vardagen betalar företaget en fast administrativ avgift, sen en rörlig avgift för antalet timmar. Den anställde blir även förmånsbeskattad. Vi erbjuder både ram- och brukaravtal och är ditt företag anslutet till Benify finns ett avtal redan idag som du hittar i Benifys portal. För att du ska få en tydlig bild av investeringen skickar vi alltid en offert. Kontakta oss så fixar vi det!

TRYGGHET ÄR VIKTIGT FÖR OSS

Oavsett vilka tjänster din medarbetare väljer för att få hjälp i vardagen, har vi alltid högsta prioritet när det gäller trygghet och säkerhet. Vi lägger stor omsorg på att rekrytera rätt personal och alla som jobbar på Drott24 genomgår personliga intervjuer och internutbildningar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.

HUSHÅLLSTJÄNSTER MED ANSVARSFÖRSÄKRING OCH KVALITETSGARANTI

Vi har ansvarsförsäkring, så skulle något hända täcker vår försäkring alla eventuella skador. Skulle medarbetaren vara mindre nöjd med vårt jobb har vi självklart en kvalitetsgaranti. Det betyder att vi åtgärdar eventuella missnöjen så fort vi kan. Vår ambition är att alla ska vara 100 procent nöjda med den service vi utför.

KONTAKT

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa ditt företag? Varmt välkommen att ringa på 08-1200 2101, 08-1200 2102 eller mejla till info@drott24.se.

 

Varför Drott24?

Ingen bindningstid!

Våra städabonnemang har ingen bindningstid och bara 30 dagars uppsägningstid.

Kollektivavtal

Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal.

Fast pris som tål att jämföras

Fast pris som tål att jämföras

Nöjd-kundgaranti

Vi har nöjdkund garanti på alla våra tjänster.

Personlig kontakt

Du har alltid samma städerska som städar hemma hos er, förutom vid semester/sjukdom då en drott24svikarie städar hos er.

Kundportal

Se era fakturor, städschema m.m. via vår kundportal online.

Offert inom 60 minuter