Dödsbo Köp – Sälja
VI ÄR ERFARNA DÖDSBO KÖPARE

Det finns många aktörer på nätet som hävdar att dödsbo köpes i Stockholm med omnejd. Men vi utmärker oss för vår kvalité och engagemang.

Effektivitet är viktigt för oss. Vi förstår att tiden är dyrbar då nya ägare ska tillträda eller kontrakt som går ut. Vi har flera lastbilar utrustade med starka killar som är redo för att hjälpa er och utföra de stora uppdragen inom max 2,3 dagar. Vi på Drott 24 är även erfarna dödsbo köpare med kunnighet inom branschen. Vi finns här för er redo att med över 10 års erfarenhet, kunskap och engagemang hjälpa och guida er så långt vi kan. Vi har tagit hand om över 3000 dödsbo sedan 2011, med goda referenser bland privat personer och företag.
Genom våra helhetslösningar kan vi anpassa arbetet efter ditt behov och särskilda omständigheter. Vi har stor förståelse för att situationen ni befinner er i är både tung och ledsam och vill därför också finnas här och göra vardagen något lättare..

​Fyll i intresseanmälan nedan för en kostnadsfri offert.

Om du har frågor kan du kontakta vår expert Ibo Baker på telefon 0704- 55 99 51. Dödsbo Stockholm – Dödsbo i hela Sverige – Köper dödsbo – Dödsbo tömning – Dödsbo bortforsling – Dödsbo köpes – Sälja dödsbo – Tömma dödsbo – Tömma dödsbo Stockholm – Tömning av dödsbo pris -Dödsbostädning – Dödsbotömning – Dödsbovärdering.

11 + 9 =

Varför Drott24?

Ingen bindningstid!

Våra städabonnemang har ingen bindningstid och bara 30 dagars uppsägningstid.

Ansvarsförsäkring

Vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

Fast pris som tål att jämföras

Fast pris som tål att jämföras

Nöjd-kundgaranti

Vi har nöjdkund garanti på alla våra tjänster.

Personlig kontakt

Du har alltid samma städerska som städar hemma hos er, förutom vid semester/sjukdom då en drott24svikarie städar hos er.

Kundportal

Se era fakturor, städschema m.m. via vår kundportal online.
  • Alla våra rut-tjänster ingår
  • Utbildad personal och egen kontaktperson
  • Med försäkring, miljömärkta städmedel
  • 100% nöjd kund garanti med prisgaranti

Helhetslösning hos Drott 24

Köpa dödsbo eller köpa delar av dödsbon. Vi har en helhetslösning där vi hjälper dig genom hela processen. Efter att du har tagit kontakt med oss, genom mail eller telefon, kommer vi överens om en tid för ett första besök. Vårt första besök är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något kontrakt. Vi har lång erfarenhet av värdering och av att köpa dödsbon. Vårt mål är att hjälpa dig genom att ge dig en god service och visa omsorg för både dig och alla föremål i bostaden.

  • Drott 24 AB  är din hjälpande hand när det kommer till att köpa dödsbo i  bl.a. Stockholm, Västerås, Uppsala, Örebro, Eskilstuna. Vi har stor kunskap om att köpa dödsbon och förstår att uppdraget kräver ett respektfullt utförande.
  • Vi på Drott24  erbjuder en helhetslösning vid att köpa dödsbo i Stockholm. Välkommen!

Efter vårt första och kostnadsfria besök gör vi en värdering av dödsboet. Nästa steg är att tömma bostaden på de föremål du vill sälja. Du avgör själva om du vill att vi ska köpa hela eller delar av det. Skulle det finnas föremål i ert dödsbo som du är intresserade av att slänga eller vill skänka bort, hjälper vi dig att skänka dessa till olika välgörenhetsorganisationer. Sist, men inte minst, erbjuder vi även slutstädning. Samtliga föremål kommer att hanteras med stor omsorg och respekt.

Vi finns hela tiden tillgängliga ifall du har frågor eller funderingar. Hela vår verksamhet är baserad på att visa respekt, omsorg och god service gentemot dig som kund. Kvalitet är ett av våra ledord och vi anser att det är viktigt att visa ett dödsbo vördnad och omtanke.

Ta kontakt med oss om du har frågor eller vill ha hjälp med att avyttra ett dödsbo eller sterbhus. Vårt första besök är helt kostnadsfritt och inte kontraktsbindande. Vi svarar på alla dina frågor och hjälper er genom hela processen från värdering till tömning av bostaden och slutstädning.

Du kan kontakta oss genom att ringa 08-12002100 eller skicka ett mail till

dodsbo@drott24.se    info@drott24.se      08-12002100