Flyttservice – Boka direkt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på 08-12002100 eller skicka mail till info@drott24.se.

Varför välja Drott?

 • Alla våra RUT-tjänster ingår
 • Utbildad personal och egen kontaktperson
 • Med försäkring och miljömärkta städmedel
 • 100% nöjd kund-garanti med prisgaranti

Priser Flytthjälp

Paketpris 1

Passar dig som bor på upp till 40 m2.
(total tidsåtgång ca 4 timmar)
Från 2380:-

Paketpris 2

Passar dig som bor på upp till 50 m2.
(total tidsåtgång ca 5 timmar)
Från 2975:-

Paketpris 3

Passar dig som bor på upp till 60 m2.
(total tidsåtgång ca 6 timmar)
Från 3570:-

Paketpris 4

Passar dig som bor på upp till 70 m2.
(total tidsåtgång ca 6,5 timmar)
Från 3867:-

Paketpris 5

Passar dig som bor på upp till 80 m2.
(total tidsåtgång ca 7 timmar)
Från 4165:-

Paketpris 6

Passar dig som bor på upp till 90-100 m2.
(total tidsåtgång ca 7,5 timmar)
Från 4462:-

Så fungerar vår flyttservice

Börjar det att dra ihop sig till flytt? Vi på Drott24 kan hjälpa dig inte bara med flyttservice i Stockholm utan med allt från visningsstädning till flyttstädning till att faktiskt flytta hela bohaget. Inte bara är det bekvämt att anlita samma aktör för alla tjänster, vi ordnar så klart speciellt bra priser till dig som anlitar oss för hela rubbet. Vi tillhandahåller specialanpassade flyttservice-tjänster baserade på dina önskemål. För oss är det viktigt att du känner att du får hjälp med allt du behöver och vi gör vårt yttersta för att du ska få ett så bra och tryggt bemötande som möjligt.
I vår flyttservice får du hjälp med att organisera hela flytten från första kartong till transport till att placera ut möblerna i det nya hemmet från och till Stockholm. För att underlätta för dig hjälper vi så klart även till med att forsla bort packmaterial och flyttkartonger.
Vårt mål och vår förhoppning är att du ska känna dig trygg med våra flytt tjänster!
Välkommen att kontakta oss för mer information och en offert för din flytt.

Med flera olika bilstorlekar tillgängliga, rätt utrustning samt en kunnig personal ser vi till att du kommer fram till din nya bostad lika effektivt som tryggt. Det är inget annat än en självklart för oss. Vi är även noga med att erbjuda dig ett så bra pris som möjligt. Om det underlättar ytterligare kan vi även hjälpa till med packning och flyttstädning.

Detta ingår i Drotts Flyttservice

Oavsett om du väljer att anlita en flyttfirma eller göra allt själv, ger detta avsnitt användbara tips för att göra det lättare att flytta. Vi fixar flytten och Ert bohag är naturligtvis fullt försäkrat i våra händer!  Med oss ingår ansvarsförsäkring, försäkring enligt Bohag 2010 samt transport.

Vad ska tas med till det nya hemmet?

En noggrann undersökning av bostaden bör göras för att kunna rensa ut det som kan kastas, ges bort eller säljas. Saker som du inte har använd under dem sex till tolv senaste månaderna kommer du förmodligen aldrig att använda. Glöm inte garage, vind och källare. Vi kan ombesörja bortforsling av detta till myrorna eller soptippen.

Behöver du låna flyttkartonger?

Hos oss ingår alltid lån av flyttkartonger som du kan ha 2 veckor innan och efter utförande datum av flytten. Kartongerna går att hämta ut eller få utkörda till dig. Kontakta oss så hjälper vi dig i hela landet med er bostadsflytt eller kontorsflytt! Om du behöver kan vi även hjälpa dig med packning av ditt kök eller av hela ditt bohag inom Stockholm med omnejd. I samband med flytten kan vi även ta hand om den återvinning du inte längre behöver. Vänligen kontakta oss på telefon 08-12 00 21 00 eller via mail info@drott24.se så hjälper vi dig! Vår Flytthjälp anpassas efter dina behov!

I Flytthjälp ingår

 • Ansvarsförsäkring och försäkring enligt Bohag 2010.
 • Lastbilstransport från dörr till dörr.
 • Lån av flyttlådor. Vi levererar lådorna till dig i god tid före ditt flyttdatum, efter överenskommelse, samt hämtar upp dem när de är uppackade. Utöver vanliga flyttlådor erbjuder vi även speciallådor för kristallkronor och liknande samt garderobslådor där kläderna transporteras hängande på sina galgar.
 • Lättare nedmontering av till exempel lampor, mindre hyllor, soffa och liknande.
 • Skydd av möbler under transport i form av filtar och spännband samt överdrag till sängar och soffor.
 • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan biyta samt bär in det på motsvarande sätt på din nya adress.
 • När du väljer att boka Flytthjälp utan packning ansvarar du för att allt är packat och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen.

Packning

Vi erbjuder packningshjälp om du flyttar inom eller mellan Stockholm, Göteborg eller Malmö med omnejd. När du bokar Packning i tillägg till din flytt tar vi fullt ansvar för att dina saker är tryggt och säkert packade och står ansvariga om en eventuell skada uppstår på det packade under flytten.

I packning ingår:
 • Allt material som behövs som flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och liknande.
 • Specialutbildad personal som utför packningen korrekt och säkert.

Återvinning

I samband med din flytt kan vi även hjälpa dig med Återvinning av de saker som du inte längre har användning för.

I återvinning ingår:
 • Hämtning av det du önskar bli av med.
 • Transport av övrigt till återvinningscentral.
 • För farligt avfall som färgrester, kemikalier och liknande hänvisar vi dig direkt till din lokala återvinningscentral och ditt närmaste apotek tar gärna emot utgångna mediciner.
 • Vid Återvinning beräknas pris per kubikmeter. Tjänsten Återvinning är inte RUT-berättigad.

Tilägg till flyttservice

Vi kan också hjälpa till med

 • Magasinering: 6 kr/kvm/dag
 • Expressarbetare: 390 kr/h
 • Packhjälp: 425 kr/h
 • Tunglyft (över 100kg): Offert
 • Kassaskåpsflytt: Offert
 • Flyttstäd: Offert

Kontakta oss på 08-1200 2100 eller info@drott24.se om du önskar göra tillägg i din bokning

Drott24

Varför anlita drott24?

Drott är en städfirma i Stockholm och din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder all form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors- och byggstädning.

Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. För att göra det enkelt för dig som kund så erbjuder vi både löpande städabonnemang så som regelbunden hemstädning och städning för enskilda tillfällen så som flyttstädning.

De bästa villkoren

Alla anställda har kollektivavtal, pensionsavsättningar och andra förmåner.

Personligt startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Städmedel ingår

Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

Din städning kan börja!

Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra rut-tjänster.

Vanliga frågor om Drott24 Flytthjälp

Vi har samlat de vanligaste frågor och svar om Flytthjälp, bokning och betalning, flyttlådor, RUT-avdrag, vad som ingår och allmänna frågor. Om du trots allt inte hittar svaret på din fråga är vi aldrig längre än ett telefonsamtal eller mail bort.

Få ett kungligt skinnande hem!

Få en prisuppskattning.