Hemstädning

Hemstädning Stockholm

När man kommer hem från arbete, studier och vardagens alla måsten är det inte många som vill ta tag i hemstädning också. De flesta av oss vill bara slappna av och umgås med familjen. Låt oss hjälpa dig. Vi frigör tid, kraft och energi som du kan lägga på det du vill och ser till att ditt hem är rent, väldoftande och så pass rogivande det bara kan bli. Vår personal i Stockholm är otroligt kompetent och förstår att den tid vi spenderar hos dig är värdefull, därför arbetar vi för att vara snabba, serviceorienterade och se till att du känner dig trygg med att alltid få ett bra resultat.

När du väljer att anlita oss för din hemstädning i Stockholm rekommenderar vi en grundlig uppstartsstädning, detta då ni verkligen ser vilken stor skillnad det gör för er trivsel, men det gör det även enklare att sköta det vardagliga underhållet. När du väl testat oss kommer du inte kunna vara utan vår service. Därför erbjuder vi olika typer av abonnemang på hemstädning! Dessa abonnemang ger ett lägre pris än om du endast anlitar oss för ett enda tillfälle. Självklart håller vi våra tjänster så flexibla som möjligt, detta innebär att du så klart kan bygga på med andra tjänster och med extra timmar om så önskas.

Städning hemma

Vi erbjuder professionell hemservice till privatpersoner och arbetsgivare i Stockholm med omnejd. Självklart utför vi RUT-avdrag för hushållsnära tjänster direkt på fakturan.

Anlita oss för hemstädning

Drott24 är en helhetsleverantör av servicetjänster.

bland kan det ha kört ihop sig totalt på hemmafronten och städningen kan ha blivit negligerad alldeles för länge. Då kan du anlita oss för hemstädning. I vår tjänst ingår det en rejäl hemstädning där vi städar ditt hem från golv till tak, du kan få köket skrubbat och fönsterna putsade och badrummet skrubbat så det glänser. Vi hjälper dig helt enkelt att få ordning på torpet igen. Behöver du sedan hjälp med regelbundet underhåll kan du skaffa ett abonnemang där vi tar hand om hemstädningen på regelbundet schema.

Vad kostar det?

Offert

Övriga tjänster

Vi har ett brett utbud av tjänster och kan erbjuda dig hjälp med mer specifika sysslor

Fönsterputsning

Vi utför alla typer av fönsterputsning och finns tillgänglig för dig i Stockholm med omnejd.

Storstädning

Behöver du hjälp med storstädning? Drott24 tillhandahåller storstädning till dig som bor i Stockholm med omnejd.

Flyttstädning

Dags för flyttstädning? Vi hjälper dig som bor i Stockholm med omnejd med flyttstädning!

Dödsbostädning

Vi vet att en bortgång redan är jobbig som den är. Låt oss ta bördan av att sköta städningen åt er. Vår personal är diskret och professionell.

Golvslipning

Har barnen varit i farten och dekorerat golvet med färg eller repor? Vi kan hjälpa dig att få ett vackert golv igen.

Reservera ditt städerbjudande